Gimnastică Ritmică

Cercul de gimnastica ritmica- elemente de balet este unul din cercurile din cadrul domeniului cultural- artistical Palatului Copiilor si Elevilor Oradea. Acest cerc functioneaza de mai bine de 15 ani si are la activ multe competitii atat judetene si regionale cat si nationale. Pariciparea la multe festivale, spectacole si simpozioane a ridicat prestanta P.C.E. Oradea si a adus un renume cercului de Gimnastica ritmica – balet.
Acest cerc are ca scop principal atragerea unui numar cat mai mare de elevi in practicarea acestor activitati cu specific atat sportiv cat si artistic.Combinarea si educarea unor calitati specifice acestor activitati duce la o dezvoltare fizica corecta, frumoasa si armonioasa dar si la formarea unor calitati cum ar fi perseverenta, ambitia, taria de caracter.
De-a lungul anilor am dezvoltat o colaborare de parteneriat al sectiilor de profil atat cu echipa de gimnastica ritmica al L.P.S.,,Bihorul, cat si cu echipa de gimnastica ritmica al Clubului Universitar Oradea. Acestea selecteaza annual gimnaste cu reale calitati si perspectiva in gimnastica ritmica de mare performanta. Astfel putem spune ca suntem o pepiniera sau o rampa de lansare spre gimnastica de mare performanta.

Ne gasiti si pe Facebook!